Suomi-Liberia Seura (SULIS)

KOTI MEISTÄ UUTISIA JÄSENYYS LAHJOITUS GALLERIA YHTEYSTIEDOT LINKIT

MEISTÄ

Useita vuosia sitten, oli suunnitelma muodostaa yhdistys Suomessa asuville Liberialaisille. Sen jälkeen Suomessa asuvien liberialaisten määrä on kasvanut. Liberiassa on käynnissä jälleenrakennus vuosikymmeniä kestäneen sisällissodan vuoksi. Tämän vuoksi toiveissamme on vahvistaa Liberian ja Suomen välisiä sosiaalisia sekä kulttuurillisia siteitä. Haluamme rakentaa ystävyyden ja yhteistyön sillan Liberian ja Suomen välille. Tätä taustaa vasten päätimme perustaa Suomen-Liberian ystävyysseura (SULIS).

TEHTÄVÄ JA TARKOITUS

• Lisätä yhteistyötä ja keskinäistä ymmärrystä suomalaisten ja liberialaisten välillä.
  • Kannustaa ja edistää yhteisymmärrystä, yhtenäisyyttä ja rauhaa yhdistyksen jäsenten keskuudessa.
  • Tukea ja edistää jäsenten integroitumista onnistuneesti suomalaiseen yhteiskuntaan.
  • Vahvistaa muiden rotujen ja etnisten ryhmien suhteita liiton jäseniin.
  • Levittää tietoja Suomen ja Liberian suhteista siten, niin että siitä olisi hyötyä yhdistyksen kehittämiselle ja kaikille se jäsenille.